Termeni şi condiţii

1. Acceptul conditiilor de folosire

www.kinetotim.ro este un site fondat, administrat si actualizat de Florina Vasilie.

Folosirea acestui site este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. Ca vizitator si, deci, utilizator al site-uluiwww.kinetotim.ro sunteti de acord sa respectati aceste reguli.

Florina Vasilie isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment structura si continutul oferite de www.kinetotim.ro sau poate suspenda functionarea acestuia cu sau fara o instiintare prealabila.

Regulile de utilizare a site-uluiwww.kinetotim.ro pot fi modificate in orice moment, fara o anuntare prealabila a utilizatorilor.Florina Vasilie isi rezerva dreptul de a stabili reguli suplimentare ale site-ului care vor fi considerate parte integranta a conditiilor generale de folosire a site-uluiwww.kinetotim.ro.
Aceste reguli statueaza modul de folosire de catre utilizatori a site-uluiwww.kinetotim.ro, iar relatiile sau eventualele probleme ce pot aparea sunt guvernate de legi aplicabile in Romania.

2. Dreptul de proprietate

Articolele (texte+imagini in cadrul carora nu se specifica altfel) publicate de Florina Vasilie se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la Legea nr. 8 din 14.03.1996 Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 60 din 26.03.1996 privind drepturi de autor si drepturi conexe). Reproducerea oricarui material scris sau ilustrativ din aceste articole este categoric interzisa in lipsa consimtamantului prealabil al autorului.

Informatiile cuprinse in articolele publicate de Florina Vasilie sunt protejate de legile privind drepturile de proprietate intelectuala. Vizitatorii site-ului www.kinetotim.ro nu au dreptul sa preia, vanda, reproduca sau sa distribuie materiale provenind din site-ulwww.kinetotim.ro.

3. Acest site colecteaza si prelucreaza date personale. Ce fel de date, cum le colectează si in ce scop, puteti sa aflati din paginile Politica de confidentialitate respectiv Politica Cookie-urilor.

Pentru utilizarea acestui site este necesara citirea si acceptarea acestor reguli in totalitatea lor.

Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca intelegeti, sunteti de acord si ati acceptat termenii si conditiile mentionate in aceasta pagina.